Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Altibox søker produktdirektør og produktledere

Altibox søker tre nyskapende og forretningsorienterte ledere med erfaring fra produktutvikling og tjenesteinnovasjon.

Rollene som skal besettes er Produktdirektør/CPO som skal være en aktiv bidragsyter i selskapets toppledergruppe, og to produktledere innen segmentene Underholdning og Kommunikasjon, som vil rapportere til Produktdirektør.

Produktdirektør har ansvaret for alle produktene til selskapet, og skal lede arbeidet med produkt- og tjenesteinnovasjon for kommunikasjon og underholdning, samt innholdsrettigheter, produktstrategi og produktanalyse.

Produktlederne skal, sammen med produktdirektøren, vurdere markedet og kundenes behov, samt identifisere muligheter for nye produkter som øker markedsandeler, forbedrer kundeopplevelser og skaper vekst innen underholdningstjenester eller kommunikasjonstjenester.

 

Les mer om stillingene her:

Produktdirektør / CPO

Produktleder underholdning

Produktleder kommunikasjon

 

Altibox-partnerskapet er norgesmester i fiber med over 500.000 abonnenter, og får i gjennomsnitt ny kunde hvert 11 minutt. Med fiber distribuerer Altibox morgendagens digitale infrastruktur for telekommunikasjon og er uslåelig på kapasitet og underholdning.

Altibox har siden 2002 levert internett, TV og telefoni over fiber, og leverer i dag digitale tjenester til over 500.000 husstander og bedrifter gjennom sitt partnerskap av lokale og regionale Altibox-leverandører i Norge og Danmark. Med lynrask fiber kan mer enn 1,4 millioner nordmenn oppleve uslåelig datakapasitet og overlegen stabilitet som grunnmur for markedsledende tv- og internettjenester fra Altibox. Og kundene setter tydeligvis pris på det: for åttende år på rad har Altibox Norges mest tilfredse og lojale bredbåndskunder, ifølge EPSI Norges nasjonale kundeundersøkelse i 2017.

Altibox er spydspissen i televirksomheten til Lyse-konsernet, et industriselskap innen energi og telekommunikasjon. Virksomheten omfatter både produksjon og salg av energi- og telekom-produkter, samt bygging og drift av infrastruktur. Lyses televirksomhet er ett av tre forretningsområder i konsernet. Televirksomheten består foruten Altibox av en rekke fiberselskaper i Norge og Danmark, omsetter årlig for drøye 3,6 milliarder, og har nær 600 ansatte. Ler mer her: lysekonsern.no