Your browser is too old and it is not supported.

Head of Innovation

About company

Ledende serviceleverandør til olje- og gassindustrien. Selskapet er en del av et internasjonalt konsern.

Basic information
Basic information
Location(s):
Stavanger
Employer:
For kunde
Deadline:
29/04/2018
Should you have any questions, please contact
circle overlay
Dag Vevatne
+47 916 56 111
dag.vevatne@visindi.no
circle overlay
Siv Tone Hilde-Larsen
+47 916 56 109
sivtone.hildelarsen@visindi.no

Head of Innovation

Ledende serviceleverandør til olje- og gassindustrien. Selskapet er en del av et internasjonalt konsern.

Nyopprettet rolle hos et av de ledende multidisipline leverandørselskapene. 

Head of Innovation er en nyopprettet rolle hos en serviceleverandør til olje- og gass industrien, selskapet er del av et internasjonalt konsern.

Gjennom god innsikt og forståelse for kundenes behov, både interne og eksterne, skal du bidra til økt konkurransekraft for selskapet ved å initiere og «drive gjennom» bedre metoder og produkter for eksisterende og beslektede fagfelt. Head of Innovation skal bidra til at selskapet er lengst fremme ift bransjestandard med hensyn til robotisering og digitalisering.

Vi ser etter en utpreget utviklingsorientert person med sterk kommersiell teft, solid gjennomføringsevne og gode kommunikasjonsevner. Du har 5 – 8 års arbeidserfaring knyttet til innovasjon og anvendelse av automatiserte løsninger, samt relevant utdanning på mastergradsnivå. Vi ønsker gjerne at du har vist evne til å dra prosjekter fra idé- og utviklingsfase til implementeringsfase.

Selskapet tilbyr en unik mulighet, hvor du rapporterer direkte til administrerende direktør, og bidrar aktivt til økt konkurransekraft for selskapet. Kontorsted er Stavanger.