Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Gratulerer med de første 100 dagene

Gratulerer med de 100 første dagene – Cathrine Rieber!

Å starte som nyutdannet på en arbeidsplass som leverer utvelgelse av toppledere og styremedlemmer er en utfordring. Dette har du mestret bl.a på grunn av din ydmyke og strukturerte tilnærming til arbeidsoppgavene, kolleger, kunder og kandidater. Ved å være et godt eksempel de første 100 dagene, har du inspirert oss til å dele dine suksessfaktorer med andre som er ny i jobben i disse dager.

  • Lytt! Vær engasjert i kollegene og kundene dine. Still spørsmål/vis at du er interessert og bryr deg om andre og andres oppgaver. Det gir deg innsikt i å forstå bedriften, kulturen, og hvilke utfordringer som bør prioriteres.
  • Lag deg en plan! Hvilke oppgaver er viktigst? Hva må du leverer først og hva trenger du å lære mer om?
  • Gi din overordnede innsikt i hvordan du ligger an mot avtalte milepæler og du oppnår større armslag og tillit.
  • Sett opp mål! Hva skal du levere på? Når evaluere din innsats? Vis initiativ ved å være ivrig og engasjert. Det er alltid noen viktige oppgaver som faller mellom noen stoler. Disse kan være din mulighet til å bidra og overraske utover det som er forventet.
  • Behersker du kunsten å være i forkant, viser du at du har forstått helhetsbildet og klarer å prioritere det vesentlige.
  • Vær nøyaktig i alt du foretar deg. Kom presis, ikke for tidlig og ikke for sent. Vær forberedt!
  • Vis interesse og vær nysgjerrig på hele virksomheten og bransjen, ikke bare de som er direkte relatert til det du skal jobbe med.

 

Hvert år begynner et hundretalls ledere og toppledere i ny jobb gjennom Visindi. Vi følger dem nysgjerrig også etter ansettelsen, for å identifisere hvordan den enkelte lykkes med å levere resultater over tid. Rådene ovenfor er nettopp noen av de hyppigste kjennetegnene for suksess i ny jobb. Lykke til i kommende prosesser!

 

Visindi skal være det mest anerkjente selskapet i Norge
innen utvelgelse av styremedlemmer og toppledere.