Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

I enerWE kan du lese at oljebransjen har behov for flere kloke hoder i mange år fremover

I enerWE, skrevet av Chul Christian Aamodt 50.000 oljejobber har forsvunnet siden 2014. Oljeprisen er halvert, og bransjen har gått gjennom en enormt krevende omstilling.

enerWE har tatt kontakt med flere ulike aktører i industrien for å høre hvordan de vurderer situasjonen. Du kan lese at oljebransjen har behov for flere kloke hoder i mange år fremover.

Partner i Visindi, Dag Vevatne, svarer på spm om hvordan rekrutteringen er for styremedlemmer og toppledere. Vevatne sier også at Visindi i Stavanger opplever høy aktiv innen lederutvelgelse og at 2017 vil bli «all time high» for oss. – Vi jobber ikke utelukkende med olje- og gass, derfor har vi ikke vært fullt så sårbare som gjerne andre kan ha vært.

Innen styreutvelgelse merker vi ingen forskjell, forteller Dag Vevatne til enerWE.  – Vi bistår både mindre selskaper og børsnoterte selskaper. Det er fortsatt slik at de mindre selskapene i stor grad bruker eget nettverk når de skal finne styremedlemmer, mens de større selskapene er mer bevisste og gjør en kartlegging av hvilke kompetanser de ulike styremedlemmene skal ha.

Les hele artikkelen her. 

 

 

Visindi skal være det mest anerkjente selskapet i Norge
innen utvelgelse av styremedlemmer og toppledere.