Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Kontaktinformasjon Vissa AS

+47 928 24 897

For mer informasjon, se vissa.no

 

Besøksadresse:

Dronning Eufemias gate 14,
0191 Oslo

(Deloitte bygget i Barcode)

Åpne i kart

Ståle Morten Johansen
Daglig leder, Vissa AS
+47 928 24 897
stale.johansen@vissa.no

Ståle har 20 års erfaring som konsulent og leder fra kunnskapsorganisasjoner innen tjenesteyting-, utdanningssektoren og konsulentbransjen. Han har vært med i etableringen av 3 selskaper og har bl.a arbeidserfaring fra AFF, Reaktorskolen og Vikar1. Ståle Johansen er utdannet Siviløkonom med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskap fra Høgskolen i Bodø, og psykoterapeut fra EAG/FPI i Tyskland.

Som konsulent har Ståle i hovedsak arbeidet med utviklings- og omstillingsprosesser på alle plan. Fra individuell utvikling, gruppeutvikling til utvikling og omstilling av større organisasjoner, i privat og offentlig sektor. Både som leder og som konsulent er han opptatt av å engasjere gjennom å skape mening, få folk til å mestre og å sørge for autonomi i arbeidet. Det skaper forpliktelse.

Ståle er sertifisert på en rekke verktøy; bl.a Hogan Assessment Suite, JTI, AFF ledergruppeprofil, AFF 360, AFF Kulturanalyse.

Toril Linnerud
Seniorrådgiver
+47 916 56 097
toril.linnerud@vissa.no

Toril har en Master of Science i Human Resourse Management samt at hun er bedriftsøkonom fra BI. Hun har 16 års erfaring fra forskjellige roller innen økonomi, administrasjon og HR i Hewlett-Packard og Nokia i Norge. Deretter tilbrakte hun 9 år i Nederland hvor hun tok sin Masterutdanning, jobbet med HR-ledelse på europeisk nivå, samt var selvstendig konsulent med oppdrag innenfor blant annet lederutvelgelse og HR interimledelse. Hun er sertifisert coach. Toril begynte i Visindi i 2005 og jobber med lederutvelgelse, team- og lederutvikling, samt individuell coaching og karriererådgivning.