Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Kontaktinformasjon Vissa AS

+47 928 24 897

For mer informasjon, se vissa.no

 

Biskop Gunnerus gate 14
0185 Oslo

Åpne i kart

Ståle Morten Johansen
Daglig leder, Vissa AS
+47 928 24 897
stale.johansen@vissa.no

Ståle har 20 års erfaring som konsulent og leder fra kunnskapsorganisasjoner innen tjenesteyting-, utdanningssektoren og konsulentbransjen. Han har vært med i etableringen av 3 selskaper og har bl.a arbeidserfaring fra AFF, Reaktorskolen og Vikar1. Ståle Johansen er utdannet Siviløkonom med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskap fra Høgskolen i Bodø, og psykoterapeut fra EAG/FPI i Tyskland.

Som konsulent har Ståle i hovedsak arbeidet med utviklings- og omstillingsprosesser på alle plan. Fra individuell utvikling, gruppeutvikling til utvikling og omstilling av større organisasjoner, i privat og offentlig sektor. Både som leder og som konsulent er han opptatt av å engasjere gjennom å skape mening, få folk til å mestre og å sørge for autonomi i arbeidet. Det skaper forpliktelse.

Ståle er sertifisert på en rekke verktøy; bl.a Hogan Assessment Suite, JTI, AFF ledergruppeprofil, AFF 360, AFF Kulturanalyse.

Toril Linnerud
Seniorrådgiver
+47 916 56 097
toril.linnerud@vissa.no

Toril har en Master of Science i Human Resourse Management samt at hun er bedriftsøkonom fra BI. Hun har 16 års erfaring fra forskjellige roller innen økonomi, administrasjon og HR i Hewlett-Packard og Nokia i Norge. Deretter tilbrakte hun 9 år i Nederland hvor hun tok sin Masterutdanning, jobbet med HR-ledelse på europeisk nivå, samt var selvstendig konsulent med oppdrag innenfor blant annet lederutvelgelse og HR interimledelse. Hun er sertifisert coach. Toril begynte i Visindi i 2005 og jobber med lederutvelgelse, team- og lederutvikling, samt individuell coaching og karriererådgivning.

Stine Veila
Prosjektleder
+47 916 56 099
stine.veila@visindi.no

Stine har utdannelse innen psykologi og sosiologi fra Universitetet i Oslo, markedsføring, internasjonalisering og ledelse fra NMH, samt prosjektledelse fra BI’s senter for lederutdanning. Stine har jobbet med rekruttering, lederutvelgelse og lederutvikling siden 2000. Først som konsulentassistent og administrasjonsansvarlig i Mercuri Urval før hun i 2006 startet sitt virke i Visindi. I perioden 2006-2012 var Stine kontorsjef i Oslo med ansvar for økonomi og administrasjon. Siden 2012 har hun vært prosjektleder med ansvar for Visindiprogrammet (lederutviklingsprogram), Visindibroen (optimal jobbovergang for ledere), samt utarbeidelse av tilbud og rammeavtaler knyttet til omfattende anbudsutlysninger og tilbudsforespørsler.