Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Kontaktinformasjon Stavanger

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

Åpne i kart

Parkering
Parkeringsplasser tilgjengelig like utenfor kontorbygget.

Dag Vevatne
Partner/leder i Visindi Stavanger
+47 916 56 111
dag.vevatne@visindi.no

Dag har siden 1992 arbeidet med lederutvelgelse og lederutvikling, både regionalt og nasjonalt. Han har inngående kjennskap til olje- og gassindustrien, offentlig sektor samt selskaper med hovedkontor i regionen.

Dag kommer fra Mercuri Urval hvor han har hatt et nasjonalt ansvar for organisasjons- og ledergruppeutvikling i tillegg til å drive med lederutvelgelse. Dag har sin utdannelse fra Rotterdam School of Management, Universitetet i Bonn, BI og Luftkrigsskolen.

Stig Finnerud
Seniorrådgiver
+47 913 39 600
stig.finnerud@visindi.no

Stig har 15 års erfaring med veiledning, ledelse og marked/salg fra næringslivet, og har inngående kjennskap til lederutvikling, lederutvelgelse og endringsprosesser. Stig har jobbet som coach og hatt ulike lederroller i de multinasjonale legemiddelfirmaene Pfizer og Merck Serono i mange år. Han har bred erfaring fra ledergrupper og kommer fra stillingen som salg og markedssjef i Nordic Vision Clinic.

Stig har bachelor innen helsefag fra HSH, samt studert prosjektledelse, endringsledelse og teamledelse fra BI.

 

Kari Solheim Larsen
Seniorrådgiver
+47 957 21 414
kari.solheim.larsen@visindi.no

Kari har en Master of Management samt en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.  Hun har mer enn 18 års erfaring fra privat sektor og nærmere 15 års ledererfaring i et børsnotert selskap. Kari har erfaring innen generell ledelse, salg, strategi, forretningsutvikling og endringsledelse. I tillegg har hun flere styreverv.  Kari har arbeidet som rådgiver innen Executive Search siden 2010, med særskilt fokus på energi, finans og profesjonelle tjenesteytere. Kari jobber hovedsakelig med rekruttering og utvelgelse på ledernivå, samt styreevaluering.

Silje Finnskog Jensen
Rådgiver - Research & Analyse
+47 473 04 857
silje.finnskog.jensen@visindi.no

Silje har erfaring og kjennskap med rekruttering og utvelgelse av ledere, kartleggingsarbeid, analyse og veiledning fra privat og offentlig sektor. Hun har Bachelor i samfunnsfag med personalledelse fra Universitetet i Stavanger samt diverse studier innen økonomi, juss og organisasjonsfag. Silje begynte i Visindi i 2012, og kom fra stilling som organisasjonskonsulent ved Universitetet i Stavanger (UiS) hvor hun fungerte som veileder for studenter og med tett samarbeid med ledelsen. Hun har tidligere jobbet med rekrutteringsrådgivning i UpSource Nordic og har styrerfaring.  Silje jobber i hovedsak med direkte søk / research av topplederstillinger i offentlig og privat sektor, og har erfaring fra de fleste fagområder.

Siv Tone Hilde-Larsen
Rådgiver - Research & Analyse
+47 916 56 109
sivtone.hildelarsen@visindi.no

Siv Tone har en Master (Hons) i Management med fordypning i Human Resources fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Hun har flere års erfaring fra rekruttering og utvelgelse av ledere i offentlige og privat sektor, samt analyse- og kartleggingsarbeid, først i Mercuri Urval fra 2007, deretter i Visindi hvor hun begynte i 2009. Siv Tone har også erfaring fra grensesnittet politikk/offentlig administrasjon gjennom administrative stillinger i partiorganisasjon. Siv Tone jobber i hovedsak med direkte søk / research av lederstillinger i offentlig og privat sektor, og har erfaring fra de fleste fagområder.