Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Kontaktinformasjon Stavanger

916 56 100

Besøksadresse:

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

Åpne i kart

Parkering:
Parkeringsplasser tilgjengelig like utenfor kontorbygget.

Dag Vevatne
Partner/leder i Visindi Stavanger
+47 916 56 111
dag.vevatne@visindi.no

Dag har siden 1992 arbeidet med lederutvelgelse og lederutvikling, både regionalt og nasjonalt. Han har inngående kjennskap til olje- og gassindustrien, offentlig sektor samt selskaper med hovedkontor i regionen.

Dag kommer fra Mercuri Urval hvor han har hatt et nasjonalt ansvar for organisasjons- og ledergruppeutvikling i tillegg til å drive med lederutvelgelse. Dag har sin utdannelse fra Rotterdam School of Management, Universitetet i Bonn, BI og Luftkrigsskolen.

Bjørn Helle
Seniorrådgiver
+ 47 991 24 766
bjorn.helle@visindi.no

Bjørn har jobbet med strategisk rådgivning og kandidatutvelgelse siden 2004, både regionalt i Stavanger-regionen og nasjonalt. Han har inngående kjennskap til de fleste bransjer, med hovedvekt på olje- og gass.

Bjørn kommer fra Randstad hvor han tidligere var daglig leder for Stavanger-kontoret. De siste årene har han hatt ansvar for forretningsutvikling nasjonalt, samt vært ansvarlig for all kundekontakt for globale kunderelasjoner for Randstad Norge. Bjørn er utdannet med en mastergrad i internasjonal markedsføring fra University of Western Scotland kombinert med en bachelor i entreprenørskap fra Universitetet i Stavanger.

Silje Finnskog Jensen
Rådgiver - Research & Analyse
+47 473 04 857
silje.finnskog.jensen@visindi.no

Silje har erfaring og kjennskap med rekruttering og utvelgelse av ledere, kartleggingsarbeid, analyse og veiledning fra privat og offentlig sektor. Hun har Bachelor i samfunnsfag med personalledelse fra Universitetet i Stavanger samt diverse studier innen økonomi, juss og organisasjonsfag. Silje begynte i Visindi i 2012, og kom fra stilling som organisasjonskonsulent ved Universitetet i Stavanger (UiS) hvor hun fungerte som veileder for studenter og med tett samarbeid med ledelsen. Hun har tidligere jobbet med rekrutteringsrådgivning i UpSource Nordic og har styrerfaring.  Silje jobber i hovedsak med direkte søk / research av topplederstillinger i offentlig og privat sektor, og har erfaring fra de fleste fagområder.

Siv Tone Hilde-Larsen
Rådgiver - Research & Analyse
+47 916 56 109
sivtone.hildelarsen@visindi.no

Siv Tone har en Master (Hons) i Management med fordypning i Human Resources fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Hun har flere års erfaring fra rekruttering og utvelgelse av ledere i offentlige og privat sektor, samt analyse- og kartleggingsarbeid, først i Mercuri Urval fra 2007, deretter i Visindi hvor hun begynte i 2009. Siv Tone har også erfaring fra grensesnittet politikk/offentlig administrasjon gjennom administrative stillinger i partiorganisasjon. Siv Tone jobber i hovedsak med direkte søk / research av lederstillinger i offentlig og privat sektor, og har erfaring fra de fleste fagområder.