Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Kontaktinformasjon Trondheim

916 56 100

Faks: 966 30 078
trondheim@visindi.no

Beddingen 10, Solsiden,
5. etg.
7042 Trondheim

Åpne i kart

Offentlig kommunikasjon:
Tog: kort gangavstand fra både Lademoen stasjon og Trondheim Sentralbanestasjon.

Nærmeste bussholdeplass er ved Scandic hotellet og Solsiden kjøpesenter i Innherredsveien.

Flybuss tar ca. 35 min. fra Trondheim Lufthavn Værnes. Se link for tidspunkt: http://www.flybussen.no

Patrick Gjønnes
Partner/Leder i Visindi Trondheim
+47 410 42 063
patrick.gjonnes@visindi.no

Patrick har siden 1995 arbeidet med lederutvelgelse og ledervurderinger i forbindelse med utviklingsprosesser, omstillinger, fusjoner og oppkjøp. Han har utdannelse fra Trondheim Økonomiske Høgskole og Rotterdam School of Management, og har i tillegg 9 års erfaring fra ulike stillinger i IKT-bransjen. Patrick etablerte i 2003 Bonaventura AS etter 9 år som senior rådgiver innen lederutvelgelse i Trondheim og Oslo. I 2009 ble Visindi og Bonaventura slått sammen, og Patrick var leder for Visindi i Norge fra 2010- 2012. I dag er Patrick partner i Visindi og leder for Visindi Trondheim AS. Han har i tillegg hatt ansvar for all IKT og teknologiutvikling i Visindi.

Jo Skjelstad
Partner
+47 414 31 954
jo.skjelstad@visindi.no

Utdannet M. Sc i Ag. Econ. fra North Dakota State University 1989. Med spesialisering i analyse og råvare handel innen Agribusiness sektoren.  Fra 1989 til 1993 arbeidet han i Stortinget som politisk rådgiver for Senterpartiet sin stortingsgruppe. For det meste knyttet til arbeid med finanskomiteen og daværende energi- og industrikomiteen.
Fra 1993 har han arbeidet som bedriftsrådgiver først som Principal i Cap Gemini Ernst & Young, deretter som selvstendig da han i 2002 etablerte Skjelstad AS, som senere er blitt et av eierselskapene i Visindi. Jo er nå partner i Visindi.

Frode Hepsø Johansson
Partner
+47 992 21 300
frode.johansson@visindi.no

Frode har arbeidet med utvelgelse og rekruttering av ledere siden 1991, og har jobbet internasjonalt siden 1993. Dette omfatter rekruttering av topp- og mellomledere, styremedlemmer, sammensetning og evaluering av ledergrupper, samt management due diligence ved oppkjøp og fusjoner for anerkjente nasjonale og internasjonale selskaper. Han har også betydelig erfaring fra rekruttering internasjonalt for norske selskaper. Han har utdannelse fra Krigsskolen Linderud, og Forsvarets stabsskole, samt flere års erfaring fra nasjonale og internasjonale lederstillinger i Forsvaret. Frode har 5 års erfaring som senior rådgiver og daglig leder i Personal Utvelgelse Trondheim AS, og 8 års erfaring som partner i Horton International, hvor han etablerte kontoret i Trondheim i 2004. Frode startet som seniorrådgiver i Visindi Trondheim AS 1. oktober 2012, og ble partner i Visindi november 2015.

Guri Leikvold Tronstad
Kontorleder/Prosjekt-koordinator - Trondheim
+47 951 79 760
guri.tronstad@visindi.no

Guri har handels- og kontorfaglig utdanning med markedsføring, fagbrev i kontorfaget fra 1998 og er sertifisert på datakortet i 2001. Videre har Guri 11 års erfaring innen offentlig saksbehandling fra Stjørdal kommune hos flere etater. Guri har jobbet med rekruttering og lederutvelgelse siden år 2000. Som kontorleder/prosjektkoordinator er Guri ansvarlig for kontordriften i Visindi Trondheim AS og for testadministrasjon og møtebooking. I tillegg er Guri webredaktør for hjemmesiden og kontaktperson vedrørende annonsehåndtering for kunder.

Mai Therese Susegg
Rådgiver - Research & Analyse
+47 996 43 095
mai.susegg@visindi.no

Mai er utdannet markedsøkonom fra BI. Hun har 9 års erfaring fra reiselivsbransjen, hvor hun de siste 4 årene jobbet som bookingsjef ved Hotel Continental. Før hun begynte i Visindi jobbet hun som konsulent og leder i Adecco Norge AS, med rekrutterings- og personalansvar innen kontor/administrasjon og bank/finans. Mai har jobbet i Visindi siden desember 2008. Her bistår hun konsulentene med analyse, intervju og utvelgelse i rekrutterings- og organisasjonsutviklingsprosjekter.

Andrea Hansen Eksund
Rådgiver - Research & Analyse
+47 984 12 541
andrea.eksund@visindi.no

Andrea er utdannet med en mastergrad i sosiologi og en bachelorgrad i samfunnsvitenskap med fordypning i psykologi og sosiologi fra NTNU. Hun har god innsikt i samfunns- og organisasjonsstrukturer, og gode analytiske egenskaper. Andrea har jobbet i Visindi siden høsten 2014, hvor arbeidet hennes går ut på å bistå rådgiverne med rekruttering og utvelgelse til lederstillinger og styreverv. Gjennom møter med kunden, utarbeiding av virksomhetsprofil og kravprofil, kartlegging av aktuelle miljøer og markeder lærer hun kunden og bransjen å kjenne, for deretter å søke målrettet etter de mest kompetente og motiverte kandidatene. Hun er også ansvarlig for den innledende kontakten med kandidatene og oppfølgingen av dem.