Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Les om roboten «Kate» som jobber 200.000 ganger raskere enn deg

Roboten Kate kan gjøre det samme på 27 minutter og 16 sekunder som du og jeg kan gjøre på et helt liv.

07.oktober 2018 skrev NRK om roboten K8, eller «Kate McCloud» som er utviklet av det ledende teknologiselskapet i Trondheim, Lighthouse8. Kate et dataprogram som skanner internett for informasjon som kan brukes til markedsføring, annonsekampanjer, rekruttering og jobbsøking. Hun skal være 198.805 ganger raskere enn en vanlig medarbeider, og jobber 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Visindi er ett av firmaene som har tatt i bruk Kate. Vi har positive erfaringer med markedsføringsroboten.

– Hun avlaster våre medarbeidere med oppgavene som ikke er fullt så meningsbærende å gjøre. Det er ofte rutinepreget arbeid, forklarer daglig leder i Visindi Trondheim, Patrick Gjønnes.

Det Kate hjelper Visindi og vår kunder med er målrettet digital markedsføring. Ved hjelp av det siste innen AI teknologi samt et sertifisert support team fra Google, Facebook og LinkedIn, sikrer Kate optimal synlighet i markedsføringskampanjer, overfor den riktige målgruppen. I tillegg benytter Visindi samme teknologi til å bistå våre medarbeidere med å identifisere mulige kandidater til lederstillinger.

– Hos oss har det ført til at arbeidskraft frigjøres til å jobbe med det som er mer meningsfylt. Arbeid som krever klokskap og intelligens – ekte menneskelig intelligens, sier Patrick Gjønnes til NRK.

Les hele artikkelen på NRK, ved å klikke her.

 

Lighthouse8, som har utviklet Kate, er sertifisert Google Premier Partner og har blitt kåret til et av de raskest voksende selskapene i sin bransje. For å sikre kontinuerlig vekst og for å styrke selskapet ytterligere, har Visindi fått gleden av å bistå Lighthouse8 med å finne et nytt og sentralt medlem til toppledergruppen. COO vil være en viktig bidragsyter i utviklingen av selskapets fremtidige strategi. Dette er en spennende mulighet for hun eller han som vil lede et miljø i stor vekst, og som vil bli utfordret og belønnet for sin ekspertise.

Les mer om rollen som COO i Lighthouse8, ved å klikke her.

Dette er roboten som kalles «Kate McCloud». Alt tyder på at det vil bli flere som henne i framtidas arbeidsliv. Roboten kan over 100 språk.
FOTO: STEIN ROAR LEITE / NRK