Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Account Executive – Commercial

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Oslo
Arbeidsgiver:
Apple Norge
Frist:
08/08/2017
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Atle Ronglan
+47 966 27 089
atle.ronglan@visindi.no
circle overlay
Frederic Moger
+47 415 48 884
frederic.moger@visindi.no

Account Executive – Commercial

Partnersalg – B2B – Mobilitetsløsninger

Grunnet vekst og sterk etterspørsel skal Apple styrke sin salgskapasitet og satsing gjennom Enterprise og utdanningskanalen. Vi søker derfor en ny Account Executive til vårt Enterprise og Education team i Apple Norge.

Du har lyst til å jobbe for verdens mest spennende og innovative teknologiselskap og ytterligere styrke vår forretning i det norske markedet. Du trives med – og motiveres av – salg og salgsresultater som oppnås gjennom langsiktig, profesjonelt og strukturert samarbeid med strategiske partnere innen Enterprise og utdanning.

Som Account Executive jobber du mot store sluttkunder i tett samarbeid med våre partnere i Enterprise-kanalen. Du skal identifisere og utvikle strategiske muligheter hos våre sluttkunder, som er blant Norges største institusjoner og selskaper.
Du samarbeider med partnerne om målsettinger, planer og ulike salgsaktiviteter; og koordinerer presise og punktlige leveranser via samarbeid på tvers av Apple i Europa.
Apple stiller høye krav til nøyaktighet, presisjon, struktur og gode kommunikasjonsevner hos sine ansatte. Det er derfor også viktige egenskaper som du besitter.

Vi ser etter deg som har erfaring med løsningsbasert og konseptuell salgsledelse og har dokumenterte sterke resultater fra partnersalg. Du har god kjennskap til IT-bransjen og enterprise løsninger, og har en sterk forståelse av driverne i enterprisemarkedet. Du har vært involvert i implementering av større digitale endringsprosjekter for store virksomheter.

Du er god til å lage forretningsplaner og har sterke forhandlingsevner opp mot beslutningstagere på høyt nivå. Du motiveres av selvstendig arbeid, punktlige leveranser og en hektisk og variert arbeidshverdag. Forretningsorientert, positiv, energisk og fleksibel bør være din signatur.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Frederic Moger, tlf. 415 48 884 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089.  Søknad og CV sendes snarest og senest 8. august via www.visindi.no.