Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Account Executive – Retail

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Oslo
Arbeidsgiver:
Apple Norge
Frist:
08/08/2017
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Atle Ronglan
+47 966 27 089
atle.ronglan@visindi.no
circle overlay
Frederic Moger
+47 415 48 884
frederic.moger@visindi.no

Account Executive – Retail

Partnersalg – B2C – Merkevareforståelse

Grunnet vekst og sterk etterspørsel skal Apple styrke sin salgskapasitet og satsing gjennom Retail-kanalen. Vi søker derfor en ny Account Executive til vårt Retail-team i Apple Norge.

Du har lyst til å jobbe for verdens mest spennende og innovative teknologiselskap og ytterligere styrke vår forretning i det norske markedet. Du trives med – og motiveres av – salg og salgsresultater som oppnås gjennom langsiktig, profesjonelt og strukturert samarbeid med sterke partnere i forhandlerleddet.

Som Account Executive jobber du tett med de store kjedene innen forbrukerelektronikk i Norge. Du samarbeider med kjedeledelsen om målsettinger og ulike salgsaktiviteter; og koordinerer presise og punktlige leveranser via samarbeid internt med Apple i Europa.
Apple stiller høye krav til nøyaktighet, presisjon, struktur og gode kommunikasjonsevner hos sine partnere. Dette er derfor også viktige egenskaper som du besitter.

Vi ser etter deg som har erfaring med løsningsbasert salgsledelse og har et sterkt nettverk innen retail og/eller FMCG. Relevant bransjebakgrunn kan være fra sterke merkevarer innen f. eks. teknologi, sport, klær, mat eller andre konsumentrettede selskaper.
Du har gjerne jobbet i selskaper med nordisk og/eller internasjonal virksomhet. Kundeperspektivet og sterk merkevareforståelse er essensielt. Du har sterke forhandlingsevner opp mot beslutningstagere på høyt nivå. Du motiveres av selvstendig arbeid og en hektisk og variert arbeidshverdag. Godt humør, kremmerånd, fleksibilitet og en omgjengelig væremåte bør være din signatur.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Frederic Moger, tlf. 415 48 884 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Søknad og CV sendes snarest og senest 8. august.