Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Direktør

Om firma

The Seafood Innovation Cluster er anerkjent som en av verdens mest komplette næringsklynger og kunnskapshuber i sjømatnæringen. Klyngen har til hensikt å spille en ledende rolle i å produsere sunn og bærekraftig mat for en voksende verdens befolkning. Dette skal gjennomføres ved å utvikle kunnskap, høyne innovasjonsaktivitet og øke konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike bedriftene i klyngen, og i klyngen som helhet.

Klyngen består av globalt ledende bedrifter som har et felles ønske om å stå i spissen for å utvikle sjømatindustrien videre med potensial for bærekraftig vekst. Sjømatklyngen har sitt tyngdepunkt i Hordaland, men er representert langs hele norskekysten og i internasjonale sjømatregioner. I 2015 fikk klyngen status som et National Centres of Expertise og er en del av det nasjonale klyngeprogrammet.  

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Bergen
Arbeidsgiver:
The Seafood Innovation Cluster
Frist:
Snarest
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Hege Rødland
+47 916 17 560
hege.rodland@visindi.no
circle overlay
Hege Solbakken
+47 911 04 141
hege.solbakken@visindi.no
circle overlay
Knut Nils Kvammen Eide
+47 916 56 107
knut.eide@visindi.no

Direktør

The Seafood Innovation Cluster er anerkjent som en av verdens mest komplette næringsklynger og kunnskapshuber i sjømatnæringen. Klyngen har til hensikt å spille en ledende rolle i å produsere sunn og bærekraftig mat for en voksende verdens befolkning. Dette skal gjennomføres ved å utvikle kunnskap, høyne innovasjonsaktivitet og øke konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike bedriftene i klyngen, og i klyngen som helhet.

Klyngen består av globalt ledende bedrifter som har et felles ønske om å stå i spissen for å utvikle sjømatindustrien videre med potensial for bærekraftig vekst. Sjømatklyngen har sitt tyngdepunkt i Hordaland, men er representert langs hele norskekysten og i internasjonale sjømatregioner. I 2015 fikk klyngen status som et National Centres of Expertise og er en del av det nasjonale klyngeprogrammet.  

Strategisk, drivende og engasjert direktør for å videreutvikle en verdensledende sjømatklynge

The Seafood Innovation Cluster er i ferd med å ferdigstille en ny strategiplan for klyngen, der satsing på start-up finansiering, entreprenørskap og kommersialisering står som nye og sentrale satsningsområder. Vi søker nå en kunnskapsrik og entusiastisk leder som vil bli sentral i videreutviklingen av den verdensledende sjømatklyngen.

Som direktør ved The Seafood Innovation Cluster får du mulighet til å arbeide med de fremste sjømatselskapene i verden, med utvikling av innovative teknologiske løsninger og de dyktigste menneskene i norsk og internasjonal sjømatindustri.

Vi ser etter deg som har god kjennskap til sjømatnæringen og erfaring med finansielle virkemidler innen innovasjon, forretningsutvikling og kommersialisering. Du er en engasjert relasjonsbygger som er strategisk og analytisk sterk, og du brenner for utvikling av ny kunnskap, teknologi og arbeidsplasser. Du er drivende, mulighetsorientert og samtidig god på å bygge tillitt og relasjoner mellom medlemmene i og utenfor klyngen. Du har over tid vist stor gjennomføringskraft med prosjektene du har ledet. Det er en styrke om du har erfaring fra å jobbe inn mot kapital og investormiljøer.

I rollen som direktør ved The Seafood Innovation Cluster vil du ha ansvar for å utvikle klyngens posisjon og verdiskapende relasjoner ute hos medlemsbedriftene. Du skal bidra til å utvikle medlemmenes fokus og kunnskap innen entreprenørskap, start-up-finansiering og kommersialisering. Videre vil sikring av strategiske finansieringsordninger for å finansiere opp innovasjonsaktivitetene blant klyngens medlemmer og klyngens aktiviteter stå sentralt.

Arbeidssted er i Bergen, men en del reisevirksomhet må påregnes. Direktør rapporterer til styreleder.

 

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Visindi ved Hege Solbakken på tlf. 911 04 141, Knut Eide på tlf. 916 56 107 eller Hege Rødland på tlf. 916 17 560. Registrer CV og søknad via «Stillinger» på Visindi.no snarest og senest innen 09.12.2018. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i innledende fase.