Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Leder strategisk forretningsutvikling

Om firma

Norva24 tilbyr et bredt spekter av tjenester til industri- og bedriftsmarkedet, offentlige instanser og private aktører. Selskapet er i dag størst i Norge innen sitt tjenestefelt og har et mangfold av kunder. 

Vi hjelper alltid!

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Oslo
Stryn
Arbeidsgiver:
Norva24 AS
Frist:
05/07/2017
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Hege Solbakken
+47 911 04 141
hege.solbakken@visindi.no
circle overlay
Knut Nils Kvammen Eide
+47 916 56 107
knut.eide@visindi.no

Leder strategisk forretningsutvikling

Norva24 tilbyr et bredt spekter av tjenester til industri- og bedriftsmarkedet, offentlige instanser og private aktører. Selskapet er i dag størst i Norge innen sitt tjenestefelt og har et mangfold av kunder. 

Vi hjelper alltid!

Norva24 AS har tjenester innen høytrykksspyling, tømmetjenester, tankrens, rørtjenester og industritjenester, og selskapet har dyktige ansatte som til enhver tid sørger for å levere arbeid av ypperste kvalitet. Nå søker vi etter en engasjert og fremoverlent leder for strategisk forretningsutvikling.

Leder strategisk forretningsutvikling sin hovedoppgave er å bygge Norva24 sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling i et selskap i rask vekst. Som leder strategisk forretningsutvikling skal du identifisere forbedringsmuligheter i den eksisterende forretningsmodellen, samt utforske nye eksterne forretningsmuligheter. Videre skal du utarbeide beslutningsgrunnlag for lønnsomhets- og risikovurdering av ulike investeringsprosjekt og se til at tiltak blir implementert. Med dine treffsikre analyser og adressering av forretningscase, støtter, engasjerer og utfordrer du ledergruppen og bidrar til helhetlig og offensiv ledelse i Norva24.

Vi søker deg som har erfaring fra virksomheter i vekst, og som har en operativ tilnærming til oppgavene. Økonomisk/administrativ utdanning på høyskole/universitetsnivå og kommersiell erfaring forutsettes. Du er nytenkende, jordnær, endringsorientert og pragmatisk, og trives i en lederrolle som krever at du samarbeider godt med andre. Stillingen krever gode analytiske evner, god teft for forretningsmuligheter, gjennomføringskraft og sterke samarbeidsevner internt og eksternt. Det forventes gode engelske ferdigheter muntlig og skriftlig. Behersker du også tysk kan det være spesielt interessant.

Leder strategisk forretningsutvikling inngår i Norva24 sin ledergruppe og rapporterer til konsernleder. Arbeidssted er Stryn og Oslo, men kandidaten må være fleksibel i forhold til reiseaktivitet, ettersom det må påregnes reise i stillingen i inn- og utland.

 

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Hege Solbakken, tlf. 911 04 141, Knut Eide, tlf. 916 56 107 eller Cathrine Rieber, tlf. 994 19 343. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no snarest.