Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Produktutviklingssjef

Om firma

Norsk Kylling har vært gjennom en betydelig omstilling de siste årene. Selskapet har nå en omsetning på 1 milliard. Selskapet holder til på Støren, ca. 45 min fra Trondheim. Norsk Kylling er 100 % eid av REMA 1000 og har store ambisjoner for videre utvikling og vekst. Vi forsterker vår ledelse og søker kandidater som kan bidra til vår videre utvikling.http://www.norsk-kylling.no

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Orkanger
Støren
Trondheim
Arbeidsgiver:
Norsk Kylling AS
Frist:
Snarest
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Patrick Gjønnes
+47 410 42 063
patrick.gjonnes@visindi.no

Produktutviklingssjef

Norsk Kylling har vært gjennom en betydelig omstilling de siste årene. Selskapet har nå en omsetning på 1 milliard. Selskapet holder til på Støren, ca. 45 min fra Trondheim. Norsk Kylling er 100 % eid av REMA 1000 og har store ambisjoner for videre utvikling og vekst. Vi forsterker vår ledelse og søker kandidater som kan bidra til vår videre utvikling.http://www.norsk-kylling.no

Dette er en fantastisk mulighet for deg som har lyst å bli en del av Norges mest spennende virksomheter innen næringsmiddelindustri. Norsk Kylling har ca 340 ansatte og produserer rundt 30 % av alt hvitt kjøtt i Norge.

Rapporterer til:

  • Salgsdirektør

Ansvar og hovedoppgaver:

  • Bidra til utvikling av nye konsepter og produkter i tett samarbeid med REMA 1000
  • Delta i og lede ulike produktutvikling- og innovasjonsprosjekter
  • Bidra til vekst og lønnsom utvikling for Norsk Kylling sine produkter gjennom hele verdikjeden. Dette innebærer:
    • Tanker, idéer og gjennomføring av hvordan en skal utnytte mest mulig av kyllingen for størst lønnsomhet
    • Utvikle og videreutvikle ulike konsepter for å øke salget.
    • Være interessert i produksjonen og kunne utfordre etablerte arbeidsmetoder for å kunne forbedre utnyttelse av fuglen og øke lønnsomhet
    • Å komme opp med konsepter og idéer for hvordan få forbrukeren til å tenke nytt om kylling som råvare (forpakning, presentasjon, osv.)
  • Sikre at riktig produkt tas frem basert på kunnskap om kostnadsdrivende faktorer i produksjon slik at rett kostnadsnivå opprettholdes og lønnsomhet oppnås

Utdanning:

  • Relevant høyere utdanning, gjerne innen markedsføring og/eller økonomi
  • Relevant erfaring kan kompensere for mangel på utdanning

Arbeidserfaring/kompetanse (ikke alle punkter må være oppfylt):

  • 3-5 års relevant jobberfaring med fokus på kategori- og produktutvikling og kan vise til gode resultater
  • Erfaring fra produksjonsbedrift
  • Erfaring fra arbeid opp mot kjede, gjerne fra dagligvare eller råvare/leverandør
  • Erfaring fra ledelse av prosesser eller prosjekter mot felles mål
  • God forretningsforståelse

Lokalisering:

  • Bedriften har pr i dag fabrikk på Støren, samt noen kontorlokaler Trondheim. Bedriften planlegger å bygge ny fabrikk på Orkanger og det vil etterhvert bli ny lokasjon.

Reising:

  • Noe reising vil forekomme

For eventuelle spørsmål om stillingen eller en uforpliktende samtale, kontakt Visindi ved Patrick Gjønnes, tlf. 410 42 063. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Norsk Kylling i prosessens innledende del.