Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Senior megler/rådgiver

Om firma

 

DNB Næringsmegling er landets ledende megler og rådgiver innenfor næringseiendom. Som et heleid datterselskap av DNB er vi en del av Norges største eiendomsmiljø hvor også DNB Bank, DNB Næringseiendom og DNB Markets er ledende aktører innenfor sine områder.

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjon
Sted(er):
Trondheim
Arbeidsgiver:
DNB Næringsmegling
Frist:
Snarest
For spørsmål om stillingen, kontakt
circle overlay
Jo Skjelstad
+47 414 31 954
jo.skjelstad@visindi.no
DNB Næringsmegling AS ved John Edvin Arnstad , mobil +47 976 97 205, e-post: john.edvin.arnstad@dnb.no

Senior megler/rådgiver

 

DNB Næringsmegling er landets ledende megler og rådgiver innenfor næringseiendom. Som et heleid datterselskap av DNB er vi en del av Norges største eiendomsmiljø hvor også DNB Bank, DNB Næringseiendom og DNB Markets er ledende aktører innenfor sine områder.

Se også link til stillingen som megler/rådgiver: http://visindi.no/stilling/meglerradgiver/

Hvor er DU som vil være med på å ta DNB Næringsmegling, Trondheim inn i fremtiden?

Vi har samlet landets beste ekspertise innen næringseiendom og  skal være den foretrukne samarbeidspartner for eiere, investorer og brukere av næringseiendom. Vi bistår innenfor analyse og verdivurdering, rådgivning, utleie og kjøp/salg av næringseiendom.

Med bakgrunn i at markedet for næringseiendom stadig blir mer profesjonalisert, at Næringsmeglingsbransjen beveger seg mer mot «Corporate Finance» og at hovedtyngden av transaksjonsmarkedet er i og rundt de store byene, ønsker vi å styrke oss videre. Vi er 40 medarbeidere i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo og har et tett samarbeide på tvers av byene. Selskapets struktur skal videreutvikles og vi ønsker å forsterke Trondheimskontoret med en megler og/ eller senior utleie og transaksjonsmegler som skal bidra i alle faser av utleie- eller transaksjonsprosessen fra A til Å.

DNB Næringsmegling AS har i løpet av de siste tre årene omsatt eiendomsverdier for opp mot 20 milliarder kroner, formidlet leiekontrakter for et samlet areal på ca. 600 000 kvm og gjennomført verdivurderinger for ca. 200 milliarder kroner. Vi bistår gjennom hele prosessen ved kjøp, salg, utleie eller verdivurdering av næringseiendom. Med tilstedeværelse i de fire største byene har vi meget god oversikt over markedet innen næringseiendom i Norge i tillegg til et bredt nettverk.

Vi ser etter deg som evner å skape gode relasjoner, fremstår trygg og overbevisende, har analytiske evner, arbeider proaktivt for å oppnå gode resultater og har gode deal-making egenskaper. Du vil bli en viktig bidragsyter til teamet i Trondheim videre. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter i rollen og du vil få et stort nettverk internt i konsernet.

Arbeidsoppgaver

 • Inngå som en sentral del av vårt team i Trondheim.
 • Identifisere salgsobjekter og forretningsmuligheter
 • Gjennomføre salgs- og kjøps eller utleieoppdrag, herunder innsalg, innhenting og systematisering av informasjon, visninger, forhandlinger, salg, due diligence støtte osv.
 • Proaktivitet ovenfor nye potensielle interessenter og kunder
 • Vedlikeholde og videreutvikle relasjoner med sentrale kunder og miljøer
 • Verdivurderinger
 • Bistå i å «pakketere» salgsobjektene kommersielt og kreativt

Erfaring og kompetanse

 • Erfaring fra næringsmegling med dokumenterte gode resultater er en fordel, men ikke et absolutt krav
 • God økonomisk innsikt og teft for transaksjoner
 • Relevant nettverk i bransjen
 • Solid finansiell forståelse
 • Vant til å jobbe med PowerPoint og regneark

Formell bakgrunn

 • Høyere utdanning på universitets-/høyskolenivå. Relevant erfaring med gode resultater kan eventuelt kompensere for manglende utdannelse

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor DNB Næringsmegling i prosessens innledende del.