Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Visindi Oslo forsterker teamet og har fått to nye dyktige og erfarne kollegaer.

Jannike Haneborg portrettJannike Haneborg har erfaring med forretningsutvikling på digitale flater, og har blant annet utviklet og lansert nettsiden proff.no og senere hatt ansvar for 1881.no. Hun har linjeledererfaring og styreerfaring fra selskap med mer enn 1 MRD NOK i omsetning og over 1000 ansatte. Jannike har arbeidet som rådgiver innen Executive Search siden 2011, med særskilt fokus på teknologi, digitalisering og profesjonelle tjenesteytere. I tillegg til tunge lederoppdrag innen rådgivende næring, har Jannike de siste årene fokusert på rekruttering i bransjeglidningen mellom IT og finans. Hun har erfaring med styrerekruttering og management audit. Jannike er utdannet Bachelor of Marketing fra Handelshøyskolen BI, Norges Markedshøyskole og har videreutdanning innen Prosjektledelse og Styrekompetanse.

 

_BM29979-Edit - Frederic MogerFrederic Moger har arbeidet som researcher innen Executive Search siden 2011. Han har hatt et særskilt fokus på teknologi, digitalisering, bank og finans og profesjonelle tjenesteytere.
Frederic har tidligere jobbet som journalist, blant annet i NTB, og som Key Account Manager i FINN reise.
Han har grunnfag i historie, mellomfag i litteraturvitenskap og internasjonalt diplom i journalistikk fra Darlington College of Technology i England.
Frederic er ansvarlig for informasjonsinnhenting, analyse og kartlegging av relevante bransjer, miljøer og markeder. Han identifiserer aktuelle kandidater og står for den innledende kontakten med kandidatene.

Lagre

Lagre