Nettleseren din er for gammel, og er ikke støttet.

Visindi Stavanger topper laget med ny Seniorrådgiver

Visindi Stavanger topper laget med Kari Solheim Larsen. Med Kari på laget sikrer vi oss enda høyere kompetanse og kunnskap innen styre- og topplederutvelgelse.

Kari (født 1967 i Stavanger) kommer fra rollen som partner i Backer Skeie og har over 20 års erfaring med ledelse fra mellom- til toppnivå, og fra norsk børsnotert selskap. Hun tiltrådte sine rolle i Visindi, august 2016.

Som partner i Backer Skeie og tidligere rådgiver i Fabi har hun opparbeidet seg betydelig erfaring fra bransjen. I tillegg har hun inngående erfaring og kunnskap fra ledelse, omstillings-, og strategiarbeid som medlem av ledergruppen i Sandnes Sparebank. Kari har også lang erfaring fra styrearbeid fra bl.a. Lyse Energisalg, Det Stavangerske Investeringsselskap, SSB Securities, Sandnes Eiendom og i forstanderskapet til Sandnes Sparebank.

Kari er ei tillitsfull og effektiv dame som er opptatt av å levere høy kvalitet, og vi i Visindi er glade av å ha fått Kari med på laget. Sammen skal vi finne og presentere de kloke hodene til styre- og topplederposisjoner, som leverer de beste resultatene over tid.